PARTS & WEBSHOP

TERRAFIRMA4X4.NL WEBSHOP IS ONDERDEEL VAN LAND’S END 4×4. 
Voor alle Land Rover en overige merken 4×4 onderdelen.

Wij zijn niet gebonden aan een specifieke leverancier, maar verkiezen Terrafirma 4×4 boven de andere after market bedrijven. Hierdoor kunnen wij altijd een goede prijs/kwaliteit aanbieden. Er is dan ook geen onderdeel dat wij niet kunnen leveren. Wij helpen u graag de juiste onderdelen te selecteren.
Hoewel imitatie onderdelen en OEM onderdelen in de meeste gevallen zeker goed te gebruiken zijn is het soms toch verstandiger om te werken met originele onderdelen van Land Rover.
Het bieden van kwaliteit en service is voor ons het belangrijkst. U krijgt van ons altijd van te voren een prijsopgave van de onderdelen en de eventuele verzendkosten.

Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht, wederom met het motto, alle merken zijn leverbaar. Natuurlijk is het ene merk het andere niet als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Bestellen kan via de mail of per telefoon, spoedleveringen kunnen in de meeste gevallen binnen 24-uur aan huis geleverd worden.
Voor de meeste zendingen maken wij gebruik van PostNL in enkel gevallen kan het handiger zijn om gebruik te maken van DPD of UPS. Grote delen kunnen ook via een vervoerder verzonden worden.